x

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Info

Почитувани клиенти, Следејќи ги новите трендови како и вашите барања со цел подобрување на услугите, и на нашите капацитети за да излезиме во пресрет на вашите барања ве известуваме дека на ден 18.04.2016 понеделник во период од 02.00 часот до 08.00 часот ќе имаме...

Прекин на оптички кабел

Почитувани корисници, се извинуваме за непријатностите но главниот оптички кабел за Прилеп од Скопје преку Велес е прекинат. Моментално...

Cinestar

Почнуваќи од 1ви Март во програмската листа на КДС Кабелнет се додадени мега популарните филмски канали...

НЕВЕРОЈАТНИ БРЗИНИ! ЦЕНИ ИСТИ!!!

Со овој потег уште еднаш докажавме дека наша примарна цел и единствен мотив е задоволен корисник. Кабелнет како компанија е заедно со Вас веќе 17 години. Благодарение на Вас успеавме...

АРХИВА НА ВЕСТИ

FOX
WALKING DEAD | Секој Понеделник во 22:00 часот
History Channel
Vikings | Гледајте Vikings на History Channel
DISCOVERY CHANNEL
FAST N LOUD | Секој вторник во 22:00 часот
SCI FI UNIVERSAL
DEFIANCE | Секој четврток во 23:00 часот
Discovery
Gold Rush | Every day